VÅR SAGA

22 augusti 2013 föddes våran älskade dotter Saga. Hon var en sprallig liten tjej som älskade att busa, vi brukar beskriva Saga som en liten Emil i Lönneberga. Mellan allt bus och skratt var Saga väldigt förståndig och kärleksfull trots sin unga ålder.

21 december 2017 fick Saga diagnosen DIFFUST PONS GLIOM (DIPG), det är en hjärntumör som sitter på hjärnstammen, den går ej att behandla eller operera bort. DIPG är 100% dödlig och barnen som får diagnosen lever i snitt 9 månader med bromsande behandling. Saga fick 6 månader och 18 dagar innan hon somnade in på ett sjukhus i Paris.

Efter långa sjukskrivningar och mycket oro för framtiden så växte idén fram för Saga min saga. Att gå tillbaka till livet som det var med vetskapen att ett barn om dagen får en cancerdiagnos i Sverige är inte aktuellt. Vi vill göra skillnad, vi vill hjälpa till i kampen mot barncancer! Samtidigt vill vi hedra våran lilla superhjälte Saga, hon som visade oss vad som är viktigt i livet.

Efter många månader av tänkande och skapande så startar vi nu upp Saga min saga, en webbutik som kommer att sälja posters, posters som riktar sig emot det vackraste vi har, barnen, kärleken och livet.

Samtidigt som vi hyllar våran ängel Saga kommer vi att skänka pengar till Barncancerfonden.