AMBASSADÖRER

AMBASSADÖRER

VÅRT FANTASTISKA TEAM MED AMBASSADÖRER

Emma Sundebäck

ambassadör

Mitt namn är Emma Sundebäck och jag är 27 år gammal. Jag bor tillsammans med min familj i Trollhättan, där vi precis köpt vårt drömhus och renoverar det. Jag och Filip har varit tillsammans i 10 år nu till sommaren och vi har lyckats skapat 3 alldeles underbara barn ihop. Tindra 5 år, Benjamin 3 år och Oliver 8 månader. Jag, om någon vet tyvärr hur skört livet kan vara. Hur allt kan förändras på en sekund. Vi höll på att förlora vår Benjamin endast 5 dagar gammal. Tack vare fantastisk sjukvård och forskning gick hans lilla liv att rädda, de lagade hans hjärta. Jag kommer aldrig kunna vara tacksam nog. Trots att jag då själv aldrig lagt en enda krona på just forskning kring barnhjärtan – så fanns de där och tog emot oss med öppna armar. De hade redan kunskapen att rädda hans liv. Känslan av maktlöshet är nog den samma, hur mycket man än älskar sitt barn, så räcker det inte till för att själva kunna rädda sitt barns liv. Man behöver forskning och exceptionell sjukvård inom rätt område. Och de var vår sista pusselbit. Utan det, ingen Benjamin. Man vet aldrig vem som föds med ett trasigt hjärta, vem som får cancer eller drabbas av andra hemska sjukdomar…. det finns inga garantier för någon! det är den nakna sanningen. Men en sak vet jag och det är att jag alltid kommer stötta organisationer som räddar barns liv & som aldrig slutar att kämpa för att rädda alla barn ! Våra barn är de absolut dyrbaraste vi har och därför ska vi göra ALLT för dom !!!!

Tillsammans kan vi alla jobba mot att försöka nå en nollvision, ingen ska någonsin behöva förlora ett barn. Och det jobb ’ Saga min Saga ’ gör, det är helt fantastiskt. Cancer och barn det hör inte ihop!!!!!

Jag är med glädje ambassadör och kommer stolt vara med under resans gång. Var nu så snäll och var med och gör skillnad du med . Genom att handla vackra tavlor – får ni både ett vackert hem och hjälper alla drabbade familjer och barn – ger de en ovärderligt och vacker gåva på väg åt rätt håll ! – mer pengar åt forskning!

Alice Lilja

ambassadör

Hej! Alice heter jag, en 25årig tvåbarnsmamma från Örebro jag älskar inredning, barnkläder, powerwalks, myskvällar med familjen och fotografering! Just nu är jag mammaledig på heltid och jobbar lite med sociala medier, när jag inte gör det så jobbar jag som ekonomiassistent. 

Att få bli ambassadör för Saga min saga är en stor ära som mamma till två små känns det viktigt att vara med att bidra och sprida ordet om donation för forskningen om barncancer. ingen familj ska behöva förlora ett barn till cancer. 

 

Zabine Westerlund

ambassadör

Hej! Mitt namn är Zabine, 32 år gammal och bor i Örnsköldsvik. Jag har två barn, William som snart blir 2 år och Wilda som är 12 år. Delar mitt liv med min kärlek Andreas. Jag jobbar inom vården på ett korttidsboende och försöker även vara så aktiv jag bara kan på min Instagram. Varje dag drabbas ett barn av cancer. Den statistiken gör att det vrider sig i magen på mig. Barn och cancer. Barncancer. Det finns inget ord som låter så fel. Ordet barn och cancer ska inte ens vistas i samma mening. Kan jag göra något, någon skillnad, så tänker jag göra allt jag kan för att göra just det.

Veronica Gustafsson

ambassadör

Mitt namn är Veronica, 29 år gammal. Bor i Lönsboda (Skåne Län) tillsammans med min sambo och våra två gemensamma barn. Dottern Elvira 3 år och sonen Lias 1,5 år. Jag försöker arbeta så aktivt jag kan med min instagram, för den är en av sakerna jag brinner för (utöver min familj). Alla har vi hört -”Barn och cancer hör inte ihop” och det är lite så mina tankar också går. Finns det sen något jag kan göra för att göra skillnad så vill jag med öppna armar göra det! Barnen är det viktigaste vi har. Barnen är vår framtid! Därför vill jag stötta och vara ambassadör för Saga min saga.

Josefin Randau

ambassadör

Jag heter Josefin Randau, är en 27 år gammal tvåbarnsmamma till vår dotter Kylie & son Mason.
Just nu är jag mammaledig och spenderar dagarna med barnen & renoverar vårt nyköpta hus.
Att få vara ambassadör för Saga min saga är en stor ära! 
Att få chansen att kunna hjälpa till & bidra till att inget barn ska behöva avsluta sitt liv pga cancer är enormt stort för mig. 
Våra barn är vårt allt.

Becka Lindhe

ambassadör

Jag heter Becka Lindhe & bor i Helsingborg tillsammans med min flickvän. Jag jobbar som konståkningstränare, jag kämpar också med min Instagram som jag verkligen brinner för.
Att ta del av Sagaminsaga är en stor ära, att barn ska lida av denna hemska sjukdom är inte rätt. Barn & cancer hör inte ihop. 
Ingen ska behöva leva med detta! Jag blir så rörd av alla historier när det kommer till barn & deras historier. Tårarna rinner alltid längst kinderna när man får höra vilken kamp barnen har och hur tufft det är. 
Att få vara med och bidra och hjälpa till är en självklarhet! 

Frida Berglund

ambassadör

Hejsan! Mitt namn är Frida, jag är 21 år & ensamstående mamma till Sam (1,5 år). Jag jobbar som barnskötare och på fritiden gillar jag att umgås med familjen, fixa i hemmet och fota. Barn är en stor del av mitt liv, att kunna göra skillnad och ge en trygg framtid till mitt och andras barn är enligt mig meningen med livet! Men vissa får aldrig uppleva någon framtid. Tanken att en liten person med hela livet framför sig inte få uppleva vuxen ålder, vissa inte ens tonåren, känns helt ofattbart. Tillsammans måste vi förvandla barncancer till historia! INGET barn ska behöva dö av cancer. Detta ambassadörskap är ett sätt för mig att dra mitt strå ur stacken; ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Emmy Hjalmarsson

ambassadör

Hej! Mitt namn Emmy Hjalmarsson & jag är 33år. Jag bor med min familj i Blekinge, min sambo & fästman André & våra två barn, Allie & Flora 7 & 5,5 år gamla. Vi bor i ett nybyggt hus som vi tillsammans ritat & skapat.  Jag är utbildad hudterapeut, massageterapeut & Makeupartist & driver min egen salong i Sölvesborg. Tiden med mina barn är det dyrbaraste som finns & därför har jag valt att vara hemma med dom sedan deras födsel. Jag älskar mitt jobb men jag älskar mina barn mer & att göra karriär har för mig aldrig varit en dröm. Min dröm har alltid varit att få så mycket tid som möjligt med min familj. Inte alla har denna möjligheten & tyvärr får inte alla uppleva ett liv tillsammans med sina barn. Det är något ingen någonsin ska behöva gå igenom & därför har jag valt att bli ambassadör för Sagaminsaga. Jag vill bidra & hjälpa till att sprida ordet om donation för barncancer. Barn ska få vara barn & det är en äraför mig att få bli ambassadör. Barn ska få chansen att vara barn, dom är vår framtid! 

Erika Öberg

ambassadör

Hej mitt namn är Erika och jag är nyligen 25 år och mamma till Phoenix. Jobbar just nu som administrativ assistent men drömmer om att plugga till mode designer. Jag valde att bli ambassadör för Saga min saga för att jag har upplevt cancer på nära håll och i många former. Kan man hjälpa forskningen framåt genom att sprida budskapet om Saga min saga är de något jag är helt såld på. 

Sandra Ervig

ambassadör

Jag heter Sandra Ervig och är 32 år gammal och bor tillsammans med min man Kim och våran dotter Alina i Norrtälje.

Alina har down syndrom så mina dagar består av mycket habilitering tillsammans med henne, Just nu är jag hemma med alina på heltid för att hon har nedsatt immunförsvar.

Att få denna chans att vara ambassadör för Saga min saga är en stor ära , att få chansen att kunna hjälpa till , ingen ska någonsin behöva förlora ett barn !!

Tillsammans kan vi alla göra skillnad !

VILL DU OCKSÅ BLI AMBASSADÖR?